Boekhandel Douwes Den Haag

90's Baby!

Wat Britney, Christina en de Backstreet Boys je kunnen leren over het leven

Elke Van Huffel

90's Baby!

90's Baby!

Wat Britney, Christina en de Backstreet Boys je kunnen leren over het leven

90's Baby!

 

‘If you wanna be my lover, you’ve gotta get with my friends.’ Het is maar één van de levenslessen die millennials op piepjonge leeftijd door de oortjes van hun discman ingepeperd kregen. Nostalgie is een slechte raadgever, zo luidt het spreekwoord.


Nog te verschijnen

€ 17,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving 90's Baby!

‘If you wanna be my lover, you’ve gotta get with my friends.’ Het is maar één van de levenslessen die millennials op piepjonge leeftijd door de oortjes van hun discman ingepeperd kregen. Nostalgie is een slechte raadgever, zo luidt het spreekwoord. En vroeger was het echt niet beter. Maar wat als al die criticasters het bij het verkeerde eind hebben? Meer dan ooit is nostalgie een warm deken waarin we ons met volle overgave wentelen. Want door naar het verleden te kijken, kunnen we misschien ook de toekomst beter maken. Nostalgicus en ninetiesfan van het eerste uur Elke Van Huffel fileert grote hits uit de nineties en onderzoekt welke levenslessen Natalie Imbruglia, Nirvana en Will Smith ons ook nu nog kunnen leren. Do you believe in life after love & do you want no scrubs? Dan is dit boek zeker iets voor jou. Want ook ninetieskids verdienen af en toe nog wat ‘teen spirit’ in hun leven. Stap mee in de teletijdmachine en droom weg bij het gouden tijdperk van grenzeloze mogelijkheden, haarmascara en muziek om duimen en vingers bij af te likken. Een grappig cadeauboekvol ninetieswijsheden!

Elke Van Huffel is redacteur en reporter voor tv en magazines. Als SuzieQew amuseert zij op Twitter duizenden volgers met haar avonturen én die van kattensoulmate Marbles.


ISBN
9789463831406
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pelckmans uitgevers

Wonen en Lifestyle