Boekhandel Douwes Den Haag

De filosofie van de nineties

Elke Van Huffel

De filosofie van de nineties

De filosofie van de nineties

De filosofie van de nineties

 

Plato, Nietzsche, Kant… Het waren filosofen die best wel wat te vertellen hadden, uiteraard, maar moeten wij onze kijk op het leven wel echt ontlenen aan een stel dode mannen? Hebben wij in deze tijden van globalisering, digitalisering, radicalisering en polyamorie geen hedendaagsere wijsgeren nodig?


Nog te verschijnen

€ 17,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving De filosofie van de nineties

Plato, Nietzsche, Kant… Het waren filosofen die best wel wat te vertellen hadden, uiteraard, maar moeten wij onze kijk op het leven wel echt ontlenen aan een stel dode mannen? Hebben wij in deze tijden van globalisering, digitalisering, radicalisering en polyamorie geen hedendaagsere wijsgeren nodig? Stemmen die net wat meer impact en bekendheid hebben? (Sorry, Plato.)

Vreest niet: alle wijsheden die we in dit waanzinnige leven nodig hebben, zitten al decennialang bij ons allen ingebakken.

In De filosofie van de nineties ontleedt ‘nineties bitch’ Elke Van Huffel de songteksten van de grootste pop- en rockiconen om uit te komen bij 10 goed gevulde hoofdstukken vol onsterfelijke en meezingbare wijsheden. Geen ninetiesklassieker zal ooit nog hetzelfde klinken.

Elke Van Huffel is redacteur en reporter voor tv en magazines. Als SuzieQew amuseert zij op Twitter duizenden volgers met haar avonturen én die van kattensoulmate Marbles.


ISBN
9789463831406
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pelckmans uitgevers

Wonen en Lifestyle