Boekhandel Douwes Den Haag

Welkom in de metaverse

Hoe we straks gaan leven en werken in een virtuele wereld: een blik op onze onvermijdelijke toekomst

Pieter Van Leugenhagen

Welkom in de metaverse

Welkom in de metaverse

Hoe we straks gaan leven en werken in een virtuele wereld: een blik op onze onvermijdelijke toekomst

Welkom in de metaverse

 

Nog een hype die we ons in 2025 nauwelijks gaan herinneren? Toch niet. Metaverse wordt een blijver. Meer zelfs, metaverse gaat ons leven op zijn kop zetten de volgende jaren. Zoals de smartphone dat ook al deed.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,99


Beschrijving Welkom in de metaverse

Nog een hype die we ons in 2025 nauwelijks gaan herinneren? Toch niet. Metaverse wordt een blijver. Meer zelfs, metaverse gaat ons leven op zijn kop zetten de volgende jaren. Zoals de smartphone dat ook al deed. Alleen gaat metaverse dat nog tien keer drastischer doen.

Sciencefiction wordt realiteit. Metaverse verbindt alle virtuele werelden met elkaar via het internet, via virtual en augmented reality (VR en AR). En helpt ons binnenkort vanuit onze zetel of van achter ons bureau te ontsnappen aan de realiteit. Welkom in de mix van videogames, 3D, VR en AR, blockchaintechnologie en artificiële intelligentie.

In dit ophefmakend boek stelt Pieter Van Leugenhagen zijn wat-als-scenario’s voor de metaverse voor. En belicht hij vanuit zijn jarenlange ervaring de opportuniteiten, maar ook de niet te onderschatten bedreigingen voor de edrijfswereld, het beleid en ons dagelijks leven.

Te futuristisch? Ook de iPhone klonk ooit als toekomstmuziek. En kijk nu.


ISBN
9789463938310
Pagina's
168
Verschenen
NUR
980
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts