Boekhandel Douwes Den Haag

Het was dit of bloemen

MAT

Het was dit of bloemen

Het was dit of bloemen

Het was dit of bloemen

 

Wie kent ze niet? De roze, vlezige figuurtjes die cartoonist MAT onder andere in De Standaard de wereld in stuurt. In dit monumentale boek bundelt hij de oogst van de de voorbije vijf jaar. Meer dan tweehonderd van zijn beste comics, dat staat garant voor minstens evenveel uren bulderlachen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 29,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Het was dit of bloemen

Wie kent ze niet? De roze, vlezige figuurtjes die cartoonist MAT onder andere in De Standaard de wereld in stuurt. In dit monumentale boek bundelt hij de oogst van de de voorbije vijf jaar. Meer dan tweehonderd van zijn beste comics, dat staat garant voor minstens evenveel uren bulderlachen.
Ontmoet ze voor het eerst, of herontdek ze, de bonte stoet aan MATs geesteskinderen: Hardhorige Heidi, Kapper Luk, gamilie Trekpaard, Geert en Greet, David de Domme Dolfijnentemmer, Blackbeauty het Paard, Narcistische Nancy, Mugje Mireille, Burnout Bart en alle anderen.
Of alle cartoons autobiografisch zijn, laat de tekenaar liever in het midden, maar het volmondig ontkennen doet hij ook niet.


ISBN
9789463938914
Pagina's
224
Verschenen
NUR
372
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts