Boekhandel Douwes Den Haag

Inspirerend spreken als leider

5 strategieën om te communiceren met impact

Filip Muyllaert

Inspirerend spreken als leider

Inspirerend spreken als leider

5 strategieën om te communiceren met impact

Inspirerend spreken als leider

 

Inspirerende communicatievaardigheden beheersen is onmisbaar voor elke leider of voor iedereen met leiderschapsambities. Het vermogen om te inspireren creëert een positief spiraaleffect dat individuen, teams en organisaties laat uitgroeien tot iets wat exponentieel beter is dan voorheen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 32,00


Beschrijving Inspirerend spreken als leider

Inspirerende communicatievaardigheden beheersen is onmisbaar voor elke leider of voor iedereen met leiderschapsambities. Het vermogen om te inspireren creëert een positief spiraaleffect dat individuen, teams en organisaties laat uitgroeien tot iets wat exponentieel beter is dan voorheen.


In Inspirerend spreken als leider laat Filip Muyllaert een vernieuwend en verhelderend licht schijnen op inspirerend presenteren en communiceren. Wat maakt leiders tijdens een toespraak zo inspirerend en hoe geef ook jij mensen en ideeën stuwkracht met woorden en next-level storytelling? Hoe zorg je ervoor dat je boodschap blijft nazinderen en een transformerend effect heeft? Hoe stimuleer je verbeeldingskracht en maak je een onzichtbare toekomst zichtbaar? Of hoe klink je als leider verrassend, vernieuwend en prikkelend? Het zijn maar enkele van de vele thema’s die in dit boek aan bod komen.


Het vermogen om te inspireren – de overtreffende trap van overtuigen en motiveren – is niet het voorrecht van enkelen. Ook jij kan de krachtprincipes leren. Inspirerend spreken als leider reikt je een pak concrete communicatietips en storytellingtechnieken aan en stoomt je klaar voor een volgend niveau van leiderschap.

Filip Muyllaert is expert in inspirerende leiderschapscommunicatie, presentatiestrateeg en motiverend spreker die op alle continenten zijn publiek kan begeesteren. De principes, tips en ideeën in dit boek zijn gebaseerd op zijn ervaring van de afgelopen 15 jaar met het coachen van leiders die strategisch belangrijke boodschappen moeten overbrengen.


ISBN
9789464014303
Pagina's
292
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pelckmans

Management en Economie