Boekhandel Douwes Den Haag

The Learnscape

Leren als zuurstof voor de wendbare organisatie

Katja Schipperheijn

The Learnscape

The Learnscape

Leren als zuurstof voor de wendbare organisatie

The Learnscape

 

Een organisatie futureproof maken is hoe langer hoe complexer en urgenter. Bedrijfsvoering is geen kwestie meer van uitdagingen die op je pad komen het hoofd te bieden (hallo, coronacrisis!), maar veel meer van er op vooruit te lopen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 30,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving The Learnscape

Een organisatie futureproof maken is hoe langer hoe complexer en urgenter. Bedrijfsvoering is geen kwestie meer van uitdagingen die op je pad komen het hoofd te bieden (hallo, coronacrisis!), maar veel meer van er op vooruit te lopen. Dat kan alleen als je de juiste mensen, met de juiste set aan competenties, op de juiste plek met de juiste bedrijfscultuur hebt. Want ook in de context van intelligente samenwerkingen in een mens-en-machine-verhaal is inzetten op de kennis en de vaardigheden van je mensen wat het verschil zal maken.

In The Learnscape zoomt Katja Schipperheijn in op leerstrategieën die wendbaar ingezet worden in steeds virtuelere werelden. Hoe bouw je als onderneming een ‘learnscape’, een klimaat waar de leertechnieken zijn afgestemd op voortdurende interactie met de wereld daarbuiten, het ecosysteem? En waarom is het absoluut cruciaal dat je als onderneming een levenslang-leren- mindset binnen je organisatie op die manier benadert?

The Learnscape is de plek waar innovatie, datagerichtheid, ecosysteemdenken, growth mindset en employee engagement elkaar ontmoeten. Het is de enige denkbare organisatie om in deze onvoorspelbare tijden overeind te blijven.

Katja Schipperheijn is een internationaal erkend leerstrateeg.


ISBN
9789464014525
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pelckmans

Management en Economie