Boekhandel Douwes Den Haag

Beestenboel Bis Bis

102 verrassende verhalen over een verborgen wereld

Dirk Draulans

Beestenboel Bis Bis

Beestenboel Bis Bis

102 verrassende verhalen over een verborgen wereld

Beestenboel Bis Bis

 

Na het succes van Beestenboel en Beestenboel Bis brengt bioloog en journalist Dirk Draulans opnieuw verhaaltjes over beestjes die we in Vlaanderen en Nederland – soms met het nodige geluk – kunnen zien.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 22,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Beestenboel Bis Bis

Na het succes van Beestenboel en Beestenboel Bis brengt bioloog en journalist Dirk Draulans opnieuw verhaaltjes over beestjes die we in Vlaanderen en Nederland – soms met het nodige geluk – kunnen zien. Verhaaltjes van soorten variërend van de merel tot de kleinste kever van onze contreien: de vuurzwamveervleugelkever. Verhaaltjes die illustreren hoe vernuftig de natuur is in het uitdokteren van succesvolle overlevingsstrategieën. Onze omgeving zit boordevol verrassingen.

Dirk Draulans is bioloog, journalist en schrijver. Sinds 1987 is hij redacteur bij Knack. Zijn ervaringen als oorlogscorrespondent en Afrikaganger schreef hij neer in tal van geruchtmakende boeken. In de Putten: Natuurdagboek uit een conflictlandschap (2016) werd genomineerd voor de Jan Wolkers Prijs voor het beste natuurboek.


ISBN
9789464019438
Pagina's
256
Verschenen
NUR
410
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pelckmans

Natuur