Boekhandel Douwes Den Haag

Zwemmersgeluk

Op zoek naar de wetenschap achter een frisse duik

Jim Jansen & Kjeld de Ruyter

Zwemmersgeluk

Zwemmersgeluk

Op zoek naar de wetenschap achter een frisse duik

Zwemmersgeluk

 

Zwemmen als sport en ontspanning neemt een ongekende vlucht. Maar wat doet zwemmen met lichaam en geest? In Zwemmersgeluk geven topwetenschappers antwoorden op vragen over conditie, techniek, voeding en beloning en delen bekende hobbyzwemmers hun liefde voor deze sport.


Nog te verschijnen

€ 20,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Zwemmersgeluk

Zwemmen als sport en ontspanning neemt een ongekende vlucht. Maar wat doet zwemmen met lichaam en geest? In Zwemmersgeluk geven topwetenschappers antwoorden op vragen over conditie, techniek, voeding en beloning en delen bekende hobbyzwemmers hun liefde voor deze sport. Bovendien delen auteur Jim Jansen en vormgever Kjeld de Ruyter hun persoonlijke favoriete zwemplekken, die door De Ruyter magistraal in beeld gebracht worden. Of je er nu voor kiest gewoon je baantjes in een zwembad te trekken, of een duik neemt in een van de vele vaarten, meren of vennetjes in de buurt: zwemmen kan altijd én overal. In dit toegankelijke boek vind je tips, adviezen en de wetenschap achter het zwemmen. Zwemmersgeluk - dat is loutering voor lichaam en geest.

Jim Jansen en Kjeld de Ruyter zwemmen gemiddeld vier keer per week. Dat doen ze even gemakkelijk in het DeMiranda-bad als in het Nieuwe Diep in Amsterdam. Overeenkomst is dat ze zich na elke zwemtocht zowel geestelijk als lichamelijk optimaal voelen en stiekem alweer uitkijken naar het volgende zwemmoment.


ISBN
9789464041019
Pagina's
160
Verschijnt
NUR
410
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Fontaine Uitgevers

Natuur