Boekhandel Douwes Den Haag

ACTIEF EN PRAKTISCH WERKBOEK NEDERLANDS - SPAANS DEEL 2

Anne Paula Van Hecke

ACTIEF EN PRAKTISCH WERKBOEK NEDERLANDS - SPAANS DEEL 2

ACTIEF EN PRAKTISCH WERKBOEK NEDERLANDS - SPAANS DEEL 2

ACTIEF EN PRAKTISCH WERKBOEK NEDERLANDS - SPAANS DEEL 2

 

Wil je de Spaanse taal leren spreken op een snelle en eenvoudige manier? Ben je ooit met een cursus Spaans begonnen, maar vond je de opstelling van de cursus moeilijk of onoverzichtelijk? Je wil terug de draad opnemen?Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 29,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving ACTIEF EN PRAKTISCH WERKBOEK NEDERLANDS - SPAANS DEEL 2

Wil je de Spaanse taal leren spreken op een snelle en eenvoudige manier? Ben je ooit met een cursus Spaans begonnen, maar vond je de opstelling van de cursus moeilijk of onoverzichtelijk? Je wil terug de draad opnemen? Of misschien heb je nood aan een oefenboek naast de cursus die je al volgt?

Dit is het actief en praktisch werkboek deel 2. Dit boek is de opvolger van deel 1 die in 2019 is gepubliceerd. Deel 1 is voor mensen die weinig of geen notie hebben van de Spaanse taal. Deel 2 is voor diegenen die goed de "heden tijd" onder de knie hebben. In deel 2 worden meer "tijden" van werkwoorden behandeld, alsook nog meer woordenschat, nog meer praktische oefeningen.

Alle voorbeelden en oefeningen worden ondersteund door audio's. Zo leer je niet alleen schrijven en spreken, maar ook luisteren. De audio's zijn ingesproken door een native spreker op een normaal tempo.

406 miljoen mensen hebben Spaans als moedertaal, 180 miljoen mensen spreken Spaans als tweede taal. Nu jij ook!


ISBN
9789464053838
Pagina's
99
Verschenen
NUR
507
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books