Boekhandel Douwes Den Haag

Oostende

een stadsgids

Dirk Metsu

Oostende

Oostende

een stadsgids

Oostende

 

Oostende is zonder meer de enige Belgische badstad met grootstedelijke allure. Nergens anders langs onze kust is de combinatie van seaside en city aantrekkelijker dan hier. Dankzij een reeks succesvolle evenementen verovert de Stad aan Zee vandaag de harten van de mensen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 25,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Oostende

Oostende is zonder meer de enige Belgische badstad met grootstedelijke allure. Nergens anders langs onze kust is de combinatie van seaside en city aantrekkelijker dan hier.
Dankzij een reeks succesvolle evenementen verovert de Stad aan Zee vandaag de harten van de mensen. In elk seizoen is er iets bijzonders te beleven. Net dat maakt Oostende zo onweerstaanbaar.
Musea, erfgoed, cultuur- en muziekaanbod, shopping, trendy horeca en voortreffelijke logiesaccommodaties, en natuurlijk de zee en het strand: Oostende heeft het allemaal!
Bijzondere aandacht is er voor de boeiende stadshistorie, rijke cultuurgeschiedenis en ruimtelijke evolutie, aangevuld met slimme tips voor een geslaagd verblijf.
Drie gedocumenteerde wandelingen brengen u langs bezienswaardigheden, fraaie panden en mooie plekjes. Twee bewegwijzerde fietstochten verkennen de wijde omgeving met onder meer de Historische Polders en het natuurgebied van de Oostendse Kreken.
Deze herziene uitgave vermeldt eveneens het brede aanbod activiteiten via Toerisme Oostende. Van deze gids - sinds kort ook in het Frans - zijn al meer dan 5.000 exemplaren verkocht.


ISBN
9789464077070
Pagina's
296
Verschenen
NUR
511
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Bitbook