Boekhandel Douwes Den Haag

Teken je Toekomst

Werk aan jezelf-boek

Chantal Vermeer

Teken je Toekomst

Teken je Toekomst

Werk aan jezelf-boek

Teken je Toekomst

 

Teken je Toekomst werk aan jezelf-boek Dit Teken je Toekomst werk aan jezelf -boek , is een super makkelijk en leuke manier om naar jezelf en je leven te kijken. Dit werkboek vol met Teken, Schrijf en Kleur opdrachten is een GIDS die je stap voor stap meeneemt als je vast loopt in je leven.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 24,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Teken je Toekomst

Teken je Toekomst werk aan jezelf-boek

Dit Teken je Toekomst werk aan jezelf -boek , is een super makkelijk en leuke manier om naar jezelf en je leven te kijken. Dit werkboek vol met Teken, Schrijf en Kleur opdrachten is een GIDS die je stap voor stap meeneemt als je vast loopt in je leven.

Het geeft je weer GRIP op bepaalde situaties en laat je weer lachen. Het is anders dan andere andere boeken, omdat dit echt alleen over JOU gaat.

Wanneer je bijvoorbeeld uit balans bent, omdat er privé dingen spelen of de tijd vliegt voorbij en je hebt al zolang geen me-time gehad. Je hebt een geweldig idee, maar hoe zet je het om in een bedrijf? Of je bent gewoon moe van alles moeten zijn.

Hoe je met simpele tekeningen je droom leven kunt visualiseren. En hierdoor meteen focus krijgt en een duidelijk beeld WIE je nu duidelijk bent en hoe je dit gaat doen, zodat je echt je leven kunt gaan leven met zoveel meer plezier, rust en richting.


ISBN
9789464377521
Verschenen
NUR
130
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Teken je Toekomst