Boekhandel Douwes Den Haag

Mijn broer is een robot

deel 1

Jonas Boets

Mijn broer is een robot

Mijn broer is een robot

deel 1

Mijn broer is een robot

 

Anna en haar broer Warre wonen samen met hun ouders in het dorpje Eetgem. Anna houdt niet van sport en niet van groene groente. Maar wel van in de zon luieren en een boek lezen, racen met haar fiets en dansen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 15,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Mijn broer is een robot

Anna en haar broer Warre wonen samen met hun ouders in het dorpje Eetgem. Anna houdt niet van sport en niet van groene groente. Maar wel van in de zon luieren en een boek lezen, racen met haar fiets en dansen. Anna heeft eigenlijk een normaal leven, vindt ze zelf... O ja, en haar broer is een robot.


In dit boek vind je zes spannende kortverhalen met een vleugje scifi! Laat je meeslepen door de bijzondere avonturen van Anna en haar robotbroer Warre. Elk verhaal kan apart gelezen worden. Zo is het ook heel geschikt voor moeilijke lezers die houden van wat kortere verhalen. Bij Uitgeverij Averbode staat leesplezier immers centraal!

Dit is het eerste deel van de verzamelde verhalen van de reeks Mijn broer is een robot, van de populaire jeugdboekenauteur Jonas Boets. Deze verhalen verschenen eerder ook al in het tijdschrift Zonneland.


ISBN
9789464450316
Verschenen
NUR
200
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Averbode/Erasme

Kinderen en Jeugd