Boekhandel Douwes Den Haag

Een adem van vuur...

Rombout Paladijn

Een adem van vuur...

Een adem van vuur...

Een adem van vuur...

 

Ryu ontwaakt uit een hele lange slaap. Ergens diep in de schachten van de Dauna mijnen: daar waar zelfs de hardwerkende mijnwerkers maar weinig voet zetten. Zijn lichaam lijkt niet dat van hemzelf te zijn.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 15,81


Beschrijving Een adem van vuur...

Ryu ontwaakt uit een hele lange slaap. Ergens diep in de schachten van de Dauna mijnen: daar waar zelfs de hardwerkende mijnwerkers maar weinig voet zetten. Zijn lichaam lijkt niet dat van hemzelf te zijn. Hij is nog maar jong. Hij is angstig. En hij probeert erachter te komen wie hij is, waar hij nu eigenlijk precies vandaan komt, en wat zijn doel is in dit leven.
Zal de jonge knul ooit zijn lotsbestemming vinden? Is hij in staat om nieuwe vrienden te maken? En zal hij ooit duidelijkheid kunnen vinden in een wereld die is verscheurd door een immense oorlog, zoveel jaren geleden beleden?

Dit is een verhaal over draken, over beschermers, en over wezens die hun uitzonderlijke krachten wel mochten behouden. Zou Ryu deze wereld zich eigen kunnen maken? Gezamenlijk met wat kameraden die ook zo op hun eigen zoektocht zijn? Het is te lezen in: Een adem van vuur… Een fractie van goddelijkheid die ieder wezen in zich lijkt te dragen: waar dan ook ter wereld…

Naar het befaamde Playstationspel, met als titel: Breath of Fire III. Dat in 1997 voor het eerst in Japan uitkwam, en in 1998 toetrad tot de Noord-Amerikaanse - en Europese markt, onder leiding van gameontwikkelaar Capcom®.


ISBN
9789464488913
Pagina's
174
Verschenen
NUR
980
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books