Boekhandel Douwes Den Haag

Het informatie kookboekje

voor ontwerpersvan informatielandschappen

Roland Drijver

Het informatie kookboekje

Het informatie kookboekje

voor ontwerpersvan informatielandschappen

Het informatie kookboekje

 

Het doel van dit boek is een goed beeld te geven van welke breedte een ontwerper van bedrijven/informatie moet beslaan en deze zo volledig mogelijk begrijpelijk te maken. Begrijpelijk voor de opdrachtgevers en de programmamanagers die het moeten uitvoeren.Niet leverbaar

€ 26,71

Niet leverbaar


Beschrijving Het informatie kookboekje

Het doel van dit boek is een goed beeld te geven van welke breedte een ontwerper van bedrijven/informatie moet beslaan en deze zo volledig mogelijk begrijpelijk te maken. Begrijpelijk voor de opdrachtgevers en de programmamanagers die het moeten uitvoeren. Het bevat geen bouwinstructies, geen technische voorschriften en geen ontwerptalen, daar zijn andere boekjes voor. Dit kookboekje gaat over volledig uitwerken van de vraag aan de systeemontwerper, het functionele deel.
Om het verstand te ontlasten voeg ik wat niet relevante verhalen toe, om vooral even te ontspannen. Die heten dan ook “Niet relevant verhaal “ en een nummer. Die verhalen zijn net als bij proeverijen zoiets als een stukje brood, daarna proef je vaak weer beter.


ISBN
9789464656190
Pagina's
102
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Management en Economie