Boekhandel Douwes Den Haag

Een brief die niet meer dicht kan

Gesprek met mijn ongelovige alter ego

Johan Goud

Een brief die niet meer dicht kan

Een brief die niet meer dicht kan

Gesprek met mijn ongelovige alter ego

Een brief die niet meer dicht kan

 

In een apocalyptische wereld komt alles aan op de vraag wat essentieel voor ons is. Wat geloof je zelf? En wat is geloven? Een persoonlijk antwoord van de theoloog en filosoof Johan Goud.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 21,99


Beschrijving Een brief die niet meer dicht kan

In een apocalyptische wereld komt alles aan op de vraag wat essentieel voor ons is. Wat geloof je zelf? En wat is geloven? Een persoonlijk antwoord van de theoloog en filosoof Johan Goud. Inzichten van filosofen en theologen, maar in het bijzonder ook schrijvers en dichters spelen daarbij een grote rol. “Waarom is dat zo? Wat is het dat me zo boeit in literatuur? Het essentiële is door Milan Kundera aangeduid. Hij schreef over de wijsheid van de roman, die de wijsheid van de onzekerheid is, de echo van Gods lach om ons. Ze is te vinden in een gebied waar niemand de waarheid in pacht heeft en komt voort uit de geest van de humor. Wat zou ik religie graag als een uitdrukking van deze onzekere wijsheid zien!”
Op 14 april is er de boekpresentatie van 19-21 uur in de Utrechtse Geertekerk. U bent van harte welkom! Aanmelden kan via: info@remonstranten.org


ISBN
9789464684797
Pagina's
218
Verschenen
NUR
700
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekscout

Geloofsopvoeding