Boekhandel Douwes Den Haag

Macht eruit en veiligheid erin

Mijn Visie, Missie en Passie

Chantal Hubert

Macht eruit en veiligheid erin

Macht eruit en veiligheid erin

Mijn Visie, Missie en Passie

Macht eruit en veiligheid erin

 

In de (verpleeghuis)zorg wordt aan de lopende band geroepen dat werkdruk het grootste probleem is. Overal wordt er over geschreven en gesproken. Echter het werkelijke en allergrootste probleem is: pesten op de werkvloer waarbij het gaat over het hebben van macht, aanzien en andere belangen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 15,00


Beschrijving Macht eruit en veiligheid erin

In de (verpleeghuis)zorg wordt aan de lopende band geroepen dat werkdruk het grootste probleem is. Overal wordt er over geschreven en gesproken. Echter het werkelijke en allergrootste probleem is: pesten op de werkvloer waarbij het gaat over het hebben van macht, aanzien en andere belangen.

De oplossing is simpel. Ik heb er een hele visie over onderzocht, ontwikkeld en uitgeschreven: “macht eruit en veiligheid erin”. Het werkt, de resultaten zijn er naar en de cijfers ook. Tijdens het uitdragen van deze visie loop ik binnen organisaties geregeld tegen een muur aan. Waarom, zou je denken? Als je betere resultaten behaald, zou je daarmee toch de rest van je organisatie ook kunnen helpen en verbeteren? Zouden we zelfs samen met elkaar de gehele (verpleeghuis)zorg kunnen verbeteren en Kunnen zorgen dat collega’s in de zorg willen blijven werken.

Door integriteit wordt status onbelangrijk.
En aan status is door de loop der jaren identiteit opgehangen.
Dat maakt dat het moeilijk is om het patroon van het hebben van macht, aanzien en andere belangen te doorbreken.


ISBN
9789464800142
Pagina's
43
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Management en Economie