Boekhandel Douwes Den Haag

In het wilde weg

K.A. Tucker

In het wilde weg

In het wilde weg

In het wilde weg

 

In de wildernis gaat haar hart sneller kloppen. Calla Fletcher was twee jaar toen haar moeder haar meenam weg uit de wildernis van Alaska en weg van haar vader. Op haar zesentwintigste is het drukke leven in Toronto het enige wat ze kent.


Leverbaar

€ 20,00

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Beschrijving In het wilde weg

In de wildernis gaat haar hart sneller kloppen.

Calla Fletcher was twee jaar toen haar moeder haar meenam weg uit de wildernis van Alaska en weg van haar vader. Op haar zesentwintigste is het drukke leven in Toronto het enige wat ze kent. Daar komt verandering in als ze hoort dat haar vader ernstig ziek is. Calla vertrekt naar Alaska om hem eindelijk te leren kennen.

Waar ze niet op rekent, is Jonah – de stille, mysterieuze en trotse piloot van het chartervliegtuigbedrijf van haar vader. Hij is een Alaska-man tot op het bot en hij vindt Calla maar een verwend stadsmeisje dat niks te zoeken heeft in de wildernis. Zij is vastbesloten zijn ongelijk te bewijzen, en langzaam maar zeker krijgt ze gevoelens voor Jonah. Maar Calla is niet van plan in Alaska te blijven en Jonah zal er nooit weggaan. Ze moet niet dezelfde fout maken als haar ouders. Maar heeft ze nog een keus?

K.A. Tucker scoorde met In het wilde weg een ware hit. Het boek is in meer dan tien landen vertaald en heeft meer dan 100.000 ratings op Goodreads.


ISBN
9789464820546
Verschenen
NUR
343
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
April Books

Romantiek