Boekhandel Douwes Den Haag

BRZRKR boek 1 (van 3)

Bill Crabtree & Ron Gurney & Keanu Reeves & Matt Kindt

BRZRKR boek 1 (van 3)

BRZRKR boek 1 (van 3)

BRZRKR boek 1 (van 3)

 

BRZRKR is het stripdebuut van Keanu Reeves, in samenwerking met Matt Kindt Ron Garney. BRZRKR is een bruut gewelddadig drieluik over het gevecht van een onsterfelijke krijger door de eeuwen heen.


Nog te verschijnen

€ 29,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving BRZRKR boek 1 (van 3)

Een oorlog zonder einde.

De man die enkel bekend staat als B. is half sterveling en half God, vervloekt en gedwongen tot geweld... zelfs wanneer hij zijn geestelijke gezondheid hiervoor moet opofferen.
Na eeuwenlang over de wereld te hebben rondgezworven, heeft de Berzerker misschien eindelijk een doel gevonden - wanneer hij voor de Amerikaanse regering de strijd voert die voor iemand anders te gewelddadig en te gevaarlijk was. In ruil daarvoor krijgt B. het enige waar hij naar verlangt: de waarheid over zijn eindeloze, met bloed doordrenkte bestaan... en hoe hij daar een einde aan kan maken.

BRZRKR is het stripdebuut van acteur Keanu Reeves (The Matrix, John Wick), in samenwerking met New York Times-bestsellerauteur Matt Kindt en tekenaar Ron Garney. BRZRKR is een bruut gewelddadig drieluik over het gevecht van een onsterfelijke krijger door de eeuwen heen.


ISBN
9789464841336
Pagina's
128
Verschenen
NUR
360
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Silvester Strips

Strips