Boekhandel Douwes Den Haag

Ergens in het donker... | GLB

GLB

Henriëtte Hemmink

Ergens in het donker... | GLB

Ergens in het donker... | GLB

GLB

Ergens in het donker... | GLB

 

Nooit sprak ze met iemand over die catastrofale gebeurtenis. Het was immers haar eigen schuld dat ze in deze situatie was terechtgekomen. Het Nederlandse huisartsenechtpaar, Tom en Laura, emigreerde jaren geleden naar een afgelegen eiland aan de grillige Schotse westkust met prachtige meren, smalle valleien, hoge kliffen, desolate heidevelden, geheimzinnige baaien, groene heuvels en spookachtige ruïnes.


Nog te verschijnen

€ 39,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Ergens in het donker... | GLB

Nooit sprak ze met iemand over die catastrofale gebeurtenis. Het was immers haar eigen schuld dat ze in deze situatie was terechtgekomen.

Het Nederlandse huisartsenechtpaar, Tom en Laura, emigreerde jaren geleden naar een afgelegen eiland aan de grillige Schotse westkust met prachtige meren, smalle valleien, hoge kliffen, desolate heidevelden, geheimzinnige baaien, groene heuvels en spookachtige ruïnes.

Het leven als eilandarts is heel anders dan dat van een huisarts op het vasteland. Hoewel het niet gemakkelijk is, leiden ze een intensief en vooral avontuurlijk leven dichtbij een geheime baai. ‘An Camas Diomhair’, de Gaelische naam voor ‘The Secret Bay’. Een oud geheim dat Laura bij zich draagt, zorgt voor grote problemen. Lukt het haar af te rekenen met haar verleden en haar relatie te redden? Of is het verleden nog niet klaar met haar? Voorkomt een achtervolging op het vasteland een nieuwe tragedie?

Dit spannende boek, waar ook veel wijsheid en warmte in zit, laat je niet los tot je het uitgelezen hebt.
Deze serie ‘THE SECRET BAY’ is geïnspireerd op het leven van een Nederlandse huis-arts en zijn echtgenote die op een afgelegen eiland aan de Schotse westkust woonden.

DEEL 1
ELK DEEL IS AFZONDERLIJK TE LEZEN.


ISBN
9789464870169
Pagina's
652
Verschenen
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij

Literaire fictie