Boekhandel Douwes Den Haag

Het Patroon

op weg naar (de rebel in) jezelf

Stephanie Molenaar

Het Patroon

Het Patroon

op weg naar (de rebel in) jezelf

Het Patroon

 

Wat als je in je leven linksaf was gegaan in plaats van rechtsaf? Was je dan weer uitgekomen bij hetzelfde begin van die vicieuze cirkel? Wat als je focust op de les en niet op de pijn, doorbreek je dan eindelijk de patronen in je leven?


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 20,00


Beschrijving Het Patroon

Wat als je in je leven linksaf was gegaan in plaats van rechtsaf? Was je dan weer uitgekomen bij hetzelfde begin van die vicieuze cirkel? Wat als je focust op de les en niet op de pijn, doorbreek je dan eindelijk de patronen in je leven? Wat als een app magisch kan voorspellen wie je bent en waar je naartoe gaat?

Frederique springt na een gebroken relatie van een kwart eeuw en het afzweren van mannen naïef en groen in de datingjungle. Om zichzelf tegen te komen in de mannen die ze treft. De liefdes in haar leven zijn het spoor van broodkruimels die haar naar haar diepste pijnen en mooiste momenten leiden, maar vooral naar de persoon die ze te lang in het doosje van Pandora heeft verborgen. Op zoek naar (de revel in) zichzelf komen heden en verleden samen om ego en alter ego te laten botsen, patronen van zich af te schudden en als een feniks herboren te worden.

Maar voordat Frederique zichzelf kan worden is er hartzeer, onzekerheid, verdriet, dopamine, escapisme en vooral veel soulsearching. Kan ze twee versies van 'ik' versmelten?

"Een chiquere en zachtere 'Fifty shades' die ook allesomvattend en diepgaand is."

"Kwetsbaar, sensueel, humoristisch en zoveel gelaagdheid. Een prachtig debuut."

"Het proces van persoonlijke groei is prachtig beschreven. Het zijn echter de verhalen over de zwoele nachten die ik opnieuw ga lezen."

"Kan Tijl alsjeblieft een eigen boek krijgen?"

"Alsof ik stiekem in een dagboek zit te lezen."

"Dapper om je eigen leven en pijnen als mal te gebruiken om het pad van Frederique in te kleuren. Prachtig om te lezen hoe je een hele reis maakt om weer thuis te komen bij jezelf."


ISBN
9789490023133
Pagina's
272
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Oneiri Publishing

Romans