Boekhandel Douwes Den Haag

vijf edities Kunst op de Koffie

vijf edities Kunst op de Koffie

vijf edities Kunst op de Koffie

vijf edities Kunst op de Koffie

 

‘Het evenement heeft me in ieder geval duidelijk gemaakt dat er in het Arnhemse Spijkerkwartier iets bijzonders is ontstaan: een netwerk van kunstenaars en bewoners die samen unieke, tweejaarlijkse tentoonstellingen organiseren.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 30,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving vijf edities Kunst op de Koffie

‘Het evenement heeft me in ieder geval duidelijk gemaakt dat er in het Arnhemse Spijkerkwartier iets bijzonders is ontstaan: een netwerk van kunstenaars en bewoners die samen unieke, tweejaarlijkse tentoonstellingen organiseren. Het lijkt me geen concept dat je overal kunt toepassen, maar eerder iets wat door het samenvallen van bijzondere omstandigheden en mensen mogelijk is geworden. Kunst op de Koffie toont hedendaagse beeldende kunst. Anders dan veel mensen denken, is het tentoonstellen van hedendaagse kunst binnen het kunstcircuit nog altijd een marginale aangelegenheid die voornamelijk plaats grijpt in door het brede publiek nauwelijks bezochte kunstruimtes. Kunst op de Koffie is wat dat betreft afwijkend. Het toont hedendaagse kunst in een ander, voor een breed publiek toegankelijk en aantrekkelijk kader. Kunst op de Koffie neemt daardoor een unieke positie in.’
- Peter Nijenhuis, historicus/publicist

Dit feestelijke boek is een kunstwerk om doorheen te wandelen. Verdwaal onderweg en stel je eigen slinger samen met 25 werken die speciaal voor dit boek zijn gemaakt. Rijg ze aan het megalange leeslint en beleef de kunst waar het hoort; dichtbij.

Met unieke werken van:
Bart Lunenburg,
Guido Nieuwendijk,
Annegret Kellner
Ada Dispa
Hans Walraven
Luuk Smits
Aline Eras
Aafke Bennema
Anook Cléonne
Giel Louws
Esmay Groot Koerkamp
Fiona Lutjenhuis
Jaap Kroneman
Heidi Linck
Hjalmar Riemersma
May Heek
Rinke Nijburg
Maarten Nico
Wouter van Riessen
Peter Jordaan
Harry Markusse
Bas Fontein
Malou Cohen
Rosemin Hendriks
Marena Seeling


ISBN
9789490119935
Pagina's
216
Verschenen
NUR
640
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
KODK

Kunst en Cultuur