Boekhandel Douwes Den Haag

ARNHEMSE HARTEN

Jelle Leenes & Suzanne Valkenburg

ARNHEMSE HARTEN

ARNHEMSE HARTEN

ARNHEMSE HARTEN

 

Arnhem. Eén stad. 24 Wijken. En de 'gewone' Arnhemmers in de 25 harten van die wijken en van de stad. In dit unieke stadsportret staan vooral zij, als een mooie dwarsdoorsnede van de bevolking, in het middelpunt van de belangstelling.


Niet leverbaar

€ 14,95

Niet leverbaar


Beschrijving ARNHEMSE HARTEN

Arnhem. Eén stad. 24 Wijken. En de 'gewone' Arnhemmers in de 25 harten van die wijken en van de stad. In dit unieke stadsportret staan vooral zij, als een mooie dwarsdoorsnede van de bevolking, in het middelpunt van de belangstelling. Arnhemse Harten is het resultaat van een jaar lang rondneuzen op en bij 25 exacte geografische middelpunten. Wie wonen daar? Wie werken daar? Wat gebeurt daar? In dit boek 25 portretten die samen een anders-dan-anders totaalbeeld schetsen van de Gelderse hoofdstad en haar uiteenlopende inwoners. Laat je verrassen en neem met deze bundel in de hand met een gerust hart de wijk in bijzonder Arnhem.

Over de auteurs:
Jelle Leenes ofwel de Portretteur van Nederland is journalist en schrijver met diverse 'portret-boeken' op zijn naam. Hij is vooral geïnteresseerd in de wisselwerking tussen mensen en plekken, en omgekeerd. Hij woont en werkt tegenwoordig ten tweeden male in Arnhem.

Suzanne Valkenburg is een in Arnhem gepokt en gemazelde documentair fotograaf. Vanuit haar achtergrond als beeldend kunstenaar zoekt zij naar de schoonheid van de alledaagse realiteit. Met rake en pure fotografie toont zij betekenisvolle maatschappelijke tijdsbeelden.


ISBN
9789490357184
Pagina's
104
Verschenen
NUR
900
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekschap

Geografie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren