Boekhandel Douwes Den Haag

Alweer een waterval!

Vakanties en andere reizen

Ank Engel

Alweer een waterval!

Alweer een waterval!

Vakanties en andere reizen

Alweer een waterval!

 

Vliegjes zwermen om haar hoofd. Torren kruipen door haar haren en zwarte spinnetjes maken er een web. Tom staart met opengesperde ogen... Is DIT zijn nieuwe buurvrouw?


Leverbaar

€ 26,95

Levertijd: 6 tot 10 werkdagen


Beschrijving Alweer een waterval!

Alweer een waterval gaat over vakanties, vrolijke ontspannen vakanties, dichtbij huis en ver weg, met als hoogtepunt een rondreis in Californië in 1993 in het gezelschap van reisgenoten uit verschillende landen en een enthousiaste gids. Een geweldig landschap met heel veel mooie watervallen!

Alweer een waterval gaat ook over andere reizen, gedwongen onder barre omstandigheden in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Het gaat over de herinneringen van de oorlogsgeneratie en de verhalen die de auteur en leeftijdgenoten van de eerste naoorlogse generatie hebben gehoord, een geschiedenis, die gaat over angst, verdriet, wreedheid, verraad en gelukkig ook over moed, hulpvaardigheid en medeleven. Of we nu een monument bouwen, een steen leggen of een boek schrijven, we mogen het verleden niet vergeten.


De auteur, Ank Engel, geboren in Amsterdam in 1950, studeerde in 1975 af aan de faculteit geschiedenis van de Vrije Universiteit. In 2019 verscheen haar boek ‘ Waar mijn brood is, is mijn vaderland’.


ISBN
9789490983390
Verschenen
NUR
500
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Adnan, uitgeverij