Boekhandel Douwes Den Haag

Cloutest: Testen van Cloudservices

de aanpak: van risico's naar testmaatregelen

Kees Blokland & Lex Oosterman & Jeroen Mengerink

Cloutest: Testen van Cloudservices

Cloutest: Testen van Cloudservices

de aanpak: van risico's naar testmaatregelen

Cloutest: Testen van Cloudservices

 

Cloutest®: Testen van cloudservices Cloutest®: Testen van cloudservices Iedereen wordt geconfronteerd met cloud computing. Of je nu een gebruiker, ontwerper, programmeur, projectmanager of tester bent: vroeg of laat beïnvloedt de cloud je werk!


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 29,90

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Cloutest: Testen van Cloudservices

Cloutest®: Testen van cloudservices
Cloutest®: Testen van cloudservices
Iedereen wordt geconfronteerd met cloud computing. Of je nu een gebruiker, ontwerper, programmeur, projectmanager of tester bent: vroeg of laat beïnvloedt de cloud je werk! Grote kans dat dit nu al het geval is. Heb je een rol bij het selecteren, implementeren of in productie houden van services uit de cloud? Dan is dit boek van onschatbare waarde. Cloutest® bevat een uitgebreide lijst van risico's die door cloud computing worden geïntroduceerd, waaronder traditionele risico's, maar ook volledig nieuwe. Elk risico is gekoppeld aan bestaande, aangescherpte en nieuwe testmaatregelen. Wat in de cloud opvalt, is de noodzaak om al tijdens de selectie van cloudservices met testen te beginnen. Zelfs na live-gang moet er continu end-to-end getest worden, want er treden voortdurend nieuwe continuïteitsrisico's op. Met dit boek in handen kun je veel tijd besparen en het opnieuw uitvinden van cloud-testwielen voorkomen. De oplossingen in de Cloutest® aanpak zijn direct in de praktijk toe te passen!

Kees Blokland werkt sinds 2003 bij Polteq als senior testconsultant en heeft ruim 20 jaar ervaring in het testvak. Als manager R&D is hij altijd intensief betrokken bij de testinnovaties waar Polteq aan werkt. Kees is eerste aanspreekpunt bij cloudvraagstukken voor collega's en klanten. Hij is docent van vele praktijk- en theorietrainingen op het gebied van testen en is ervaren spreker op nationale en internationale testpodia.

Jeroen Mengerink werkt sinds 2008 bij Polteq en is testconsultant. Naast zijn werkzaamheden voor klanten is hij betrokken bij diverse Polteq testinnovaties. Jeroen is eerste aanspreekpunt bij agile-vraagstukken voor collega's en klanten. Hij is docent van een gevarieerd pakket aan testtrainingen, onder meer met onderwerpen als Agile, SOA en Cloud. Daarnaast ligt zijn interesse op het gebied van testautomatisering.

Polteq
Polteq is de grootste, onafhankelijke specialist in softwaretesten van Nederland. De testprofessionals van Polteq worden in binnen- en buitenland gevraagd om testopdrachten uit te voeren of om testvraagstukken te helpen oplossen.


ISBN
9789490986087
Verschenen
NUR
980
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Tutein Nolthenius

Informatica
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren