Boekhandel Douwes Den Haag

CODEX

Bierenbroodspot

Gerti Bierenbroodspot

CODEX

CODEX

Bierenbroodspot

CODEX

 

Limited Edition Genummerd en gesigneerd Oplage 100 stuks Gegraveerd, echt koper op de rug, voorplat en het achterplat, handmatig omwikkeld om houten platen Koper gegraveerd en gepreegd Koperfolie op snee Hoe fantastisch zou het zijn uw eigen exemplaar open te doen en de geur van cederhoutparfum in te ademen.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 4.750,00

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving CODEX

Limited Edition

Genummerd en gesigneerd
Oplage 100 stuks
Gegraveerd, echt koper op de rug, voorplat en het achterplat, handmatig omwikkeld om houten platen
Koper gegraveerd en gepreegd
Koperfolie op snee

Hoe fantastisch zou het zijn uw eigen exemplaar open te doen en de geur van cederhoutparfum in te ademen. Zo begint Codex Bierenbroodspot, een boek dat tegelijk een kunstobject is, gevat en gebonden in echt rood koper dat ingegraveerd is met door Gerti Bierenbroodspot ontworpen letters.

In deze Codex een verslag en verhalen van verloren gegane beschavingen, en van landen waar de kunstenaar te paard of met haar Land Rover op zoek ging naar schilder avontuur. Het Codex werd een beeldhouwwerk met 50 nieuwe schilderijen, honderden foto’s en collages, en kronieken van plaatsen en streken waar Gerti woonde en werkte en die nu vaak door oorlog of toerisme van hun magie beroofd of zelfs vernietigd zijn.

Codex Bierenbroodspot is een prachtig koperen kunstobject, exclusief in een strikt beperkte oplage genummerd van 1-100. Voor de liefhebber, voor de echte verzamelaar.


ISBN
9789491525803
Pagina's
400
Verschenen
NUR
640
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Komma, Uitgeverij

Kunst en Cultuur
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren