Boekhandel Douwes Den Haag

Beautiful Naxos

sprankelend reisboek met veel tips

Paula Huizenga

Beautiful Naxos

Beautiful Naxos

sprankelend reisboek met veel tips

Beautiful Naxos

 

Beautiful Naxos is een sprankelend reisverslag van een reisleidster in Griekenland over de Cycladen en het eiland Naxos in het bijzonder. Julia is ver van huis en gaat het avontuur aan. Ze houdt contact met het thuisfront door middel van briefwisseling.


Niet leverbaar

€ 15,00


Beschrijving Beautiful Naxos

Beautiful Naxos is een sprankelend reisverslag van een reisleidster in Griekenland over de Cycladen en het eiland Naxos in het bijzonder.

Julia is ver van huis en gaat het avontuur aan. Ze houdt contact met het thuisfront door middel van briefwisseling. Olijke ontmoetingen, bijzondere ervaringen en hilarische belevenissen worden op vrolijke wijze beschreven.
Het boek staat vol tips en trics, routes en plattegrondjes van Mykonos en Naxos. En natuurlijk ontbreekt een opsomming van de leukste eettentjes, gezelligste barretjes en hipste strandtentjes ook niet.

Paula Huizenga vertelt zonder schroom over haar belevenissen, gevoelens en denkwereld. Het boek is een 'Must Have' voor reizigers die naar Griekenland op vakantie gaan en een bezoek brengen aan Mykonos en Naxos, maar ook voor iedereen die gewoon een heerlijk verhaal wil lezen.


ISBN
9789491536168
Pagina's
172
Verschenen
NUR
500
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Louise, Uitgeverij

Reizen
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren