Boekhandel Douwes Den Haag

Sterk voelen op het werk

handboek voor de (hoog)sensitieve werknemer

Eveline Baar

Sterk voelen op het werk

Sterk voelen op het werk

handboek voor de (hoog)sensitieve werknemer

Sterk voelen op het werk

 

Als (hoog)sensitieve werknemer beschik je over een aantal prachtige kwaliteiten die met jouw gevoeligheid samenhangen. Daarmee vorm je een grote meerwaarde voor de organisatie. Maar hooggevoeligheid kent ook zijn schaduwkanten.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 24,95

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Sterk voelen op het werk

Als (hoog)sensitieve werknemer beschik je over een aantal prachtige kwaliteiten die met jouw gevoeligheid samenhangen. Daarmee vorm je een grote meerwaarde voor de organisatie. Maar hooggevoeligheid kent ook zijn schaduwkanten. Het valt niet altijd mee om je staande te houden in een turbulente, veeleisende omgeving. Wanneer dit te veel energie vergt, komen zowel je kwaliteiten als jijzelf in het gedrang.
Dit praktische, vlot leesbare handboek biedt inzicht, handvatten en tips. Inzicht in hoe jouw gevoeligheid 'werkt' op het werk. Handvatten om bewust om te gaan met zowel je kwaliteiten als je valkuilen. Tips waarmee je op de werkvloer direct aan de slag kunt. Zodat je (je) sterk mag voelen op je werk.

Eveline Baar is werkzaam als HR-manager binnen een grote maatschappelijke organisatie. Zowel vanuit haar functie als uit haar persoonlijke situatie (her)kent zij de kwaliteiten en strubbelingen van hoogsensitieve werknemers.


ISBN
9789491687419
Pagina's
220
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Scrivo Media

Psychologie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren