Boekhandel Douwes Den Haag

Naar de Aarde

Hoe word ik een groene pionier?

Martine Sprangers & Laura Vegter

Naar de Aarde

Naar de Aarde

Hoe word ik een groene pionier?

Naar de Aarde

 

Je wilt in harmonie leven met de natuur én jouw steentje bijdragen aan een groenere wereld. Klinkt mooi. Maar hoe doe je dat? Laura Vegter ging op de thee bij negen Nederlandse Earthkeepers. Van wormenhotelbouwer tot promotor van drinkbare rivieren.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 20,00

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Naar de Aarde

Je wilt in harmonie leven met de natuur én jouw steentje bijdragen aan een groenere wereld. Klinkt mooi. Maar hoe doe je dat?

Laura Vegter ging op de thee bij negen Nederlandse Earthkeepers. Van wormenhotelbouwer tot promotor van drinkbare rivieren. Ze vroeg hen wat ervoor nodig is om je hart te volgen en meer in verbinding met de Aarde te leven.

Door de verhalen van de pioniers weeft de auteur haar eigen reflecties op deze ontdekkingsreis. Naar de Aarde gaat ook over ‘aarden’ en angsten aangaan. Haarfijn en met zachte zelfspot beschrijft zij haar inzichten en emoties.

Deze gids voor de groene pionier staat vol inspiratie, bemoediging en handvatten voor wie zelf de sprong wil wagen. Naar een leven dat goed voelt voor jou en de Aarde.

Laura Vegter gaf haar vaste baan in Amsterdam op om te onderzoeken hoe ze dichter bij de natuur kan leven. Zij werkt nu freelance als socioloog, onderzoeker en tekstschrijver.

www.naardeaarde.wordpress.com


ISBN
9789491728341
Pagina's
136
Verschenen
NUR
410
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Trophonios Publishing

Natuur
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren