Boekhandel Douwes Den Haag

Het land van de lieve glimlach

Esther de Boer

Het land van de lieve glimlach

Het land van de lieve glimlach

Het land van de lieve glimlach

 

Op haar dertigste heeft Esther haar leven goed op orde: ze heeft een goedlopend bedrijf, een toffe vriendengroep, zit lekker in haar vel. Tot een ingrijpende gebeurtenis ervoor zorgt dat ze zichzelf kwijtraakt.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 19,95

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Het land van de lieve glimlach

Op haar dertigste heeft Esther haar leven goed op orde: ze heeft een goedlopend bedrijf, een toffe vriendengroep, zit lekker in haar vel. Tot een ingrijpende gebeurtenis ervoor zorgt dat ze zichzelf kwijtraakt. Om los te komen en weer passie te vinden voor het leven gaat Esther op reis door Thailand: het land van gele curry's, glimlachende mensen, heerlijke (en soms pijnlijke) massages en prachtige natuur. Al haar ontmoetingen, belevenissen, gedachten en angsten vertrouwt ze toe aan papier, waarbij ze niet bang is om zichzelf kwetsbaar op te stellen – ze schuwt de soms harde realiteit niet en is hilarisch eerlijk. Bovendien geeft ze tips en tricks over training, voeding en mindset (ooit van het reptielenbrein gehoord? Jij hebt 'm ook...), dus je kunt er ook nog eens een hoop van leren!

Over de auteur

Esther de Boer (1988) is ondernemer en auteur. Na een carrière bij de Koninklijke Landmacht startte ze haar eigen sportbedrijf. In 2017 is ze tijdens de Dutch Fitness Awards uitgeroepen tot beste Personal Trainer van Nederland.


ISBN
9789491737541
Pagina's
232
Verschenen
NUR
500
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nobelman, Uitgeverij

Reizen algemeen
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren