Boekhandel Douwes Den Haag

Het zinderen van de dagen

Marianne Grootenboer

Het zinderen van de dagen

Het zinderen van de dagen

Het zinderen van de dagen

 

Dit boek is een zeer persoonlijk document van kunstenares Marianne Grootenboer, vol met tekeningen, kunstwerken, teksten en filosofische overpeinzingen. Een prachtig en lijvig (192p.!) kunstboek om in te verdwalen… Het zinderen van de dagen is geen dagboek.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,00


Beschrijving Het zinderen van de dagen

Dit boek is een zeer persoonlijk document van kunstenares Marianne Grootenboer, vol met tekeningen, kunstwerken, teksten en filosofische overpeinzingen. Een prachtig en lijvig (192p.!) kunstboek om in te verdwalen…

Het zinderen van de dagen is geen dagboek. Ook brengt het geen weloverwogen visie op welke maatschappelijke kwestie dan ook. Zie deze bundel teksten, collages en tekeningen liever als de soms verwonderde blik op ons dagelijks reilen en zeilen van een nieuwsgierige die al een aardig tijdje meedraait.

Marianne Grootenboer maakte de teksten, tekeningen en collages in dit boek tijdens corona. Voor wie het wil is er chronologie in dit werk te ontdekken maar het is geen dagboek. Het is veeleer een zoektocht waarin Marianne verwonderd en met de nieuwsgierigheid van een kunstenaar om zich heen kijkt. Ze verwoordt en verbeeldt voor iedereen herkenbare gedachten en indrukken uit een vreemde periode. Het zinderen van de dagen is een liefdevol boek, voor haar dierbaren, voor u, lezer, en de wereld.


ISBN
9789491835315
Pagina's
192
Verschenen
NUR
306
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Studio Kers

Poëzie