Boekhandel Douwes Den Haag

Boswerk

Annelies Henstra & Jan Kleefstra & Christiaan Kuitwaard

Boswerk

Boswerk

Boswerk

 

Een wandeling door het bos om weer op adem te komen, omdat je liever wandelt tussen de bomen dan tussen de mensen, of simpelweg uit liefde voor de natuur, er zijn tal van redenen om van bossen en bomen te houden.Tijdelijk niet leverbaar

€ 29,95

Bezorgen: Zodra weer op voorraad


Beschrijving Boswerk

Een wandeling door het bos om weer op adem te komen, omdat je liever wandelt tussen de bomen dan tussen de mensen, of simpelweg uit liefde voor de natuur, er zijn tal van redenen om van bossen en bomen te houden. Helaas kunnen we er niet omheen dat die ‘pilaren van het leven’ worden bedreigd, aangetast en verminkt.
Over bomen en bossen zijn boekenkasten vol geschreven en op het wereldwijde web is genoeg informatie te vinden van deskundigen over dit onderwerp. Boswerk wil echter vooral inspiratie bieden om zélf het natuurwonder te zien, om de ogen te openen voor de opmerkelijke levende wezens die ze zijn en voor alle functies die ze vervullen: Christiaan Kuitwaard door te schilderen, Jan Kleefstra door te dichten en Annelies Henstra door te schrijven. Het resultaat is een meerstemmig en hoopvol, maar ook waarschuwend eerbetoon aan de schoonheid en de ‘wijsheid’ van het bos.


ISBN
9789492052926
Pagina's
176
Verschenen
NUR
410
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wijdemeer Louw Dijkstra