Boekhandel Douwes Den Haag

Fitte Bouwprojecten

Fitte Bouwprojecten

Lucas Keijzer

Fitte Bouwprojecten

Fitte Bouwprojecten

Fitte Bouwprojecten

Fitte Bouwprojecten

 

Fitte Bouwprojecten geeft de leidraad om projecten te verbeteren. Het boek biedt concrete handvatten bij het onderzoeken en oplossen van missers. Utiliteit, woningbouw en onderhoud komen aan bod. De schrijver laat zien wat procesmatig werken in een projectmanagement omgeving betekent.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 28,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Fitte Bouwprojecten

Fitte Bouwprojecten geeft de leidraad om projecten te verbeteren. Het boek biedt concrete handvatten bij het onderzoeken en oplossen van missers. Utiliteit, woningbouw en onderhoud komen aan bod. De schrijver laat zien wat procesmatig werken in een projectmanagement omgeving betekent. Aan de hand van de 5 Lean principes behandelt hij praktische mogelijkheden om te verbeteren.

In dit boek staan de blokkades voor een betere conditie van bouwers en hun projecten benoemd en ook hoe deze te doorbreken. Met de focus op waardestroom, processtroom en ketenpartners ontstaat er meer fitheid. Een grondige projectvoorbereiding maakt het bouwen minder hectisch en de menskant krijgt de aandacht die het zo nodig heeft. Dat vraagt een aanpassing in attitude en organisatiebegrip. Wat rest zijn de motivatie en doorzettingsvermogen om projecten fitter te realiseren! Het boek is geschreven voor projectleiders en iedereen in de bouw die de ambitie heeft te verbeteren.

Lucas Keijzer heeft, met ruim 30 jaar advieservaring vanaf 2008 in de bouw geholpen bij het uitvoeren van projecten. Zijn werk is adviseren, trainen en presenteren. Hij ziet veel verbetermogelijkheden, ondanks de drukte in de bouw: “Bouwers gunnen zich niet de tijd om beter en sneller te werken dan ze nu gewend zijn”.


ISBN
9789492240224
Pagina's
132
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
LSSA B.V.

Management en Economie