Boekhandel Douwes Den Haag

Goed bewaarde ADO-geheimen

Altijd wat met Ajax

deel 1: Goed bewaarde ADO-geheimen

Jan-Hermen de Bruijn

Altijd wat met Ajax

Goed bewaarde ADO-geheimen

Altijd wat met Ajax

deel 1: Goed bewaarde ADO-geheimen

Goed bewaarde ADO-geheimen: Altijd wat met Ajax

 

ADO en Het Zuiderpark speelden een grote rol in het voetballeven van Johan Cruijff. Ernst Happel had meer eigenaardigheden dan tot nu toe bekend was. Net als Aad Mansveld, over wie in dit boek ook de nodige geheimen worden onthuld.


Leverbaar

€ 17,50

Levertijd: 6 tot 10 werkdagen


Beschrijving Goed bewaarde ADO-geheimen: Altijd wat met Ajax

ADO en Het Zuiderpark speelden een grote rol in het voetballeven van Johan Cruijff. Ernst Happel had meer eigenaardigheden dan tot nu toe bekend was. Net als Aad Mansveld, over wie in dit boek ook de nodige geheimen worden onthuld. En het scheelde weinig, of Diego Armando Maradona zou in de jaren '70 gecontracteerd zijn door FC Den Haag.

In dit eerste deel van GOED BEWAARDE ADO-GEHEIMEN geeft auteur Jan-Hermen de Bruijn (Den Haag, 1954) Haagse voetbalgeschiedenisles. Hij was bij ADO en FC Den Haag bestuurslid, assistent-manager, PR-man, redacteur van het programmablad en maker van de eerste FC Den Haag-pockets. Hij nam het initiatief voor de destijds unieke samenwerking tussen FC Den Haag en West Ham United. Hij was spion voor Vujadin Boškov, had de sollicitatiebrief van Maradona in handen en sliep met de KNVB-Beker onder zijn bed. In 2014 ontstond bij hem het plan voor de Chinese overname van ADO Den Haag en stelde hij Wang Hui voor aan Mark van der Kallen.


ISBN
9789492273192
Verschenen
Serie
Goed bewaarde ADO-geheimen
NUR
489
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nederlandse Sportboeken Club

Sportverhalen