Boekhandel Douwes Den Haag

Zussen

Deel 1 Zussen

Ria Maes

Deel 1 Zussen

Zussen

Deel 1 Zussen

Zussen: Deel 1 Zussen

 

Lio, Anke en Clara, drie zussen, zijn opgegroeid in een warm gezien. Clara, de jongste, was altijd het studiehoofd van de familie, maar heeft zo goed als geen sociaal leven. Anke, de middelste zus, is jong getrouwd, heeft drie kinderen, woont in een mooi huis en hoeft niet te werken omdat haar man een goed betaalde job heeft.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 9,99

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Zussen: Deel 1 Zussen

Lio, Anke en Clara, drie zussen, zijn opgegroeid in een warm gezien. Clara, de jongste, was altijd het studiehoofd van de familie, maar heeft zo goed als geen sociaal leven.
Anke, de middelste zus, is jong getrouwd, heeft drie kinderen, woont in een mooi huis en hoeft niet te werken omdat haar man een goed betaalde job heeft. Maar toch heeft ze het gevoel dat haar zussen het er veel beter hebben van afgebracht.
Lio, de oudste, is vooraan de dertig en woont alleen. Volgens haar zussen en vriendinnen heeft ze het perfecte lichaam. Ze krijgt ook vaak complimenten over haar kledingkeuze en daar is ze best trots op. Lio is al enkele jaren samen met de getrouwde Vincent die al sinds het begin belooft dat hij voor haar zijn vrouw zal verlaten, maar elke keer heeft hij wel een ander excuus waarom dat er maar niet van komt. Volgens haar zussen verdient Lio beter dan een man die niet genoeg lef heeft om definitief voor haar te kiezen. Maar je grote liefde loslaten is moeilijk...
Laat je meeslepen in de wereld van drie zussen, onverbrekelijk verbonden en toch zo verschillend.


ISBN
9789492328045
Pagina's
144
Verschenen
Serie
Zussen
NUR
310
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijn moment


ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren