Boekhandel Douwes Den Haag

Rake Vragen

Breng beweging in situaties die vastzitten

Siets Bakker

Rake Vragen

Rake Vragen

Breng beweging in situaties die vastzitten

Rake Vragen

 

Vaak zijn problemen eigenlijk symptomen van iets anders. Dat is hard werken om ze op te lossen. Rake Vragen maken zichtbaar waar het een symptoom van is. Met direct nieuwe oplossingsmogelijkheden.


Niet leverbaar

€ 14,95

Niet leverbaar


Beschrijving Rake Vragen

Stop met hard werken om problemen op te lossen. Vooral die problemen die steeds in een andere vorm terugkomen. Zoek naar de reden waarom het probleem in kwestie een goede oplossing is. Vind wat er vast zit. Rake Vragen helpen je.

Door het stellen van Rake Vragen komt er beweging in situaties die vastzitten. In werk en privé. Bij jezelf of anderen. Door vragen als: Van wie is dit probleem? Is het van jou of hoort het elders? Of: Waar moet de toestemming voor beweging vandaan komen? En: Wat raak je kwijt als je dit probleem niet meer hebt?
Stap voor stap leer je in dit boek hoe je dat doet, Rake Vragen stellen. Je krijgt kant-en-klare Rake Vragen. Je leert ook hoe je zelf je eigen Rake Vragen kunt formuleren. En hoe je de vraag zó kunt stellen dat het raak is.

Siets Bakker (1973) heeft in haar vak als organisatieadviseur tientallen directies en MT’s begeleid in hun verandervraagstukken. Ze is een voorloper als het gaat om toegepast systemisch werk. Siets is opgeleid als begeleider van familie- en organisatieopstellingen maar vindt het veel interessanter om vormen te vinden waarin systemische kennis op een dagelijkse en praktische manier kan worden toegepast. Het boek Rake Vragen is het resultaat van haar kennis en expertise.


ISBN
9789492331779
Pagina's
180
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Audio
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Het Noorderlicht

Management en Economie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren