Boekhandel Douwes Den Haag

In het ritme van de deining

Hendrik Lenten

In het ritme van de deining

In het ritme van de deining

In het ritme van de deining

 

Dit verhaal beschrijft het leven van een straatarme schippersfamilie tijdens de woelige eerste helft van de twintigste eeuw. Het geeft een realistisch beeld van het ambulante bestaan, vol risico's spanning en emoties.De auteur vertelt op knappe wijze de aaneenrijging van avontuurlijke gebeurtenissen die zich afspelen in talloze streken, dorpen en steden, kriskras door Nederland en België.


Levertijd: 5 tot 8 werkdagen

€ 19,95

Bezorgen: 5 tot 8 werkdagen


Beschrijving In het ritme van de deining

Dit verhaal beschrijft het leven van een straatarme schippersfamilie tijdens de woelige eerste helft van de twintigste eeuw. Het geeft een realistisch beeld van het ambulante bestaan, vol risico's spanning en emoties.

De auteur vertelt op knappe wijze de aaneenrijging van avontuurlijke gebeurtenissen die zich afspelen in talloze streken, dorpen en steden, kriskras door Nederland en België. Niets menselijks is vreemd aan hoofdpersoon Koert van 't Veer en diens gezin. In tijden van crisis, oorlog en ziekte wisselen hartstocht en berusting, hoop en wanhoop, haat en liefde elkaar af.

Hendrik Lenten (*Amsterdam 1933) werd geboren op een binnenschip. Hij heeft zich als autodidact opgewerkt tot Kunstschilder, constructeur, schrijver en dichter.


ISBN
9789492475312
Pagina's
267
Verschenen
NUR
310
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pumbo.nl


ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren