Boekhandel Douwes Den Haag

Van Melbourne tot Abu Dhabi

Formule 1 - 2018

Hans van der Klis & Rick Winkelman

Van Melbourne tot Abu Dhabi

Van Melbourne tot Abu Dhabi

Formule 1 - 2018

Van Melbourne tot Abu Dhabi

 

Max Attacks - Formule 1 2018 is de opvolger van Formule 1 2017 - Van Melbourne tot Abu Dhabi, de succesvolle seizoensgids die Rick Winkelman en Hans van der Klis vorig jaar schreven. In elf hoofdstukken komen de belangrijkste thema's voor het nieuwe seizoen aan bod: de ontwikkeling van Max Verstappen, zijn belangrijkste concurrenten, de teams, de auto's, de motoren en de races.


Niet leverbaar

€ 14,95

Niet leverbaar


Beschrijving Van Melbourne tot Abu Dhabi

Max Attacks - Formule 1 2018 is de opvolger van Formule 1 2017 - Van Melbourne tot Abu Dhabi, de succesvolle seizoensgids die Rick Winkelman en Hans van der Klis vorig jaar schreven. In elf hoofdstukken komen de belangrijkste thema's voor het nieuwe seizoen aan bod: de ontwikkeling van Max Verstappen, zijn belangrijkste concurrenten, de teams, de auto's, de motoren en de races. Ook is er aandacht voor de politieke spelletjes op de achtergrond en de Formule E. Max Attacks - Formule 1 2018 is een onmisbaar boek voor alle Formule 1-fans die echt willen begrijpen waar ze naar kijken.

Over de auteurs
Rick Winkelman werkt als autosportjournalist voor diverse media en in diverse functies. Hij was hoofdredacteur van RaceReport, Formule 1-pitreporter en verslaggever bij RTL en is tegenwoordig onder andere commentator en senior redacteur bij Ziggo Sport.
Hans van der Klis schreef over autosport voor onder meer de Volkskrant en RaceReport en is de auteur van Dwars door de Tarzanbocht (2003/2007), over alle Nederlanders die tot op dat moment in de Formule 1 hadden gereden.


ISBN
9789492500618
Pagina's
160
Verschenen
NUR
480
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
edicola sport

Sport en spel
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren