Boekhandel Douwes Den Haag

De essentie van Proust

Maarten van Buuren

De essentie van Proust

De essentie van Proust

De essentie van Proust

 

'De essentie van Proust' biedt een beknopte inleiding tot het werk een van de grote romanciers aller tijden. Het beschrijft de zeven delen van 'Op zoek naar de verloren tijd' als de geschiedenis van een geestelijke reis, waarin sensuele roes, maatschappelijke ambities, liefde, ziekte en dood allemaal voorbijkomen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 18,00

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving De essentie van Proust

'De essentie van Proust' biedt een beknopte inleiding tot het werk een van de grote romanciers aller tijden. Het beschrijft de zeven delen van Op zoek naar de verloren tijd als de geschiedenis van een geestelijke reis, waarin
sensuele roes, maatschappelijke ambities, liefde, ziekte en dood allemaal voorbijkomen. Een verhelderend en toegankelijk boek dat onmisbaar is voor wie Proust beter wil leren kennen.

'Op zoek naar de verloren tijd' van Marcel Proust (1871-1922) is een van de indrukwekkendste romans uit de wereldliteratuur. Het is ook een van de minder gemakkelijk te lezen boeken. Zeven kloeke delen telt de romancyclus, en je verdrinkt snel in de taal van Proust. Een kleine introductie is daarom wel zo aangenaam: Maarten van Buuren heeft zich ertoe gezet om Op zoek naar de verloren tijd helder samen te vatten en de thematiek duidelijk te beschrijven.


ISBN
9789492538413
Pagina's
164
Verschenen
NUR
320
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ISVW Uitgevers

Literaire non-fictie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren