Boekhandel Douwes Den Haag

The Unified Brain Model

Jij hebt het recht te weten hoe je onderbewuste brein werkt – het bepaalt elke stap in je leven

Joop Korthuis

The Unified Brain Model

The Unified Brain Model

Jij hebt het recht te weten hoe je onderbewuste brein werkt – het bepaalt elke stap in je leven

The Unified Brain Model

 

In het boek "The Unified Brain Model" wordt onthuld dat bijna al onze acties worden aangestuurd door processen in ons onderbewuste brein. Dit model integreert alle bekende en wetenschappelijk bewezen feiten en laat zien hoe genetische programma's in ons onderbewuste brein onze fysiologie, emoties en gedrag beïnvloeden.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 34,50


Beschrijving The Unified Brain Model

In het boek "The Unified Brain Model" wordt onthuld dat bijna al onze acties worden aangestuurd door processen in ons onderbewuste brein.


Dit model integreert alle bekende en wetenschappelijk bewezen feiten en laat zien hoe genetische programma's in ons onderbewuste brein onze fysiologie, emoties en gedrag beïnvloeden.


Het model beschrijft hoe deze programma's samenwerken in het besturen van:• Onze denkprocessen, beslissingen en uiteindelijk gedrag te beheersen

• Onze emoties en reacties vorm te geven

• Overtuigingen te creëren die ons niet dienen

• Onze acties en houding te dicteren

• De oplossing te bieden voor psychosomatische en chronische gezondheidsproblemenDit baanbrekende inzicht heeft geleid tot een geavanceerde techniek om deze programma's te beïnvloeden en ons gedrag en gezondheid op een positieve manier te veranderen.Het boek is een aanrader voor therapeuten, counselors, artsen, coaches en iedereen die op zoek is naar blijvende oplossingen en veranderingen in hun leven.Het besturingssysteem van ons onderbewuste brein heeft een eenvoudige schoonheid, maar de implicaties zijn enorm en omvatten vrijwel alles wat we doen.


Het "Unified Brain Model" presenteert het eerste samenhangende model van hoe ons brein werkt en hoe we controle kunnen nemen over ons leven.


Het is echt een must-read."Als Joop Korthuis ooit de Nobelprijs zou ontvangen, zou ik absoluut niet verrast zijn!"

- Jaap Tybout, PhD, Psycholoog"Dit boek heeft me inzicht gegeven in hoe de hersenen werken en het bewustzijn dat van invloed is op het functioneren van de hersenen bij mij als persoon, wat ik voel, mijn beslissingen, mijn voorkeuren, wat ik doe en waarom. Hierdoor ben ik mezelf en anderen beter gaan begrijpen, wat de werkelijke oorzaak is van bepaald gedrag en manier van denken en overtuigingen."

- Evert van Engelenhoven, CEO"Het inzicht van dit boek heeft me doen beseffen dat je weer controle kunt krijgen over je eigen leven. Het heeft me bewust gemaakt van mijn eigen saboterende mechanismen. Daarom kan ik mijn remmend gedrag veranderen en aanpassen naar progressief gedrag. Ik kan deze methode absoluut aanbevelen. Niet alleen voor persoonlijke groei, maar ook voor tevredenheid en geluk op het werk. Voor mij is een groot voordeel dat het super effectief en rechttoe rechtaan is."

- Resi Beelen MSc


ISBN
9789492665645
Pagina's
353
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Succesboeken.nl

Psychologie