Boekhandel Douwes Den Haag

Het robuuste team

Daniël E. Brouwer

Het robuuste team

Het robuuste team

Het robuuste team

 

Robuuste teams zijn de teams van de toekomst – ze zijn in staat om in een dynamische omgeving en onder druk stabiel te blijven. Een robuust team is zeker niet star en waait ook niet met alle winden mee.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,99


Beschrijving Het robuuste team

Robuuste teams zijn de teams van de toekomst – ze zijn in staat om in een dynamische omgeving en onder druk stabiel te blijven. Een robuust team is zeker niet star en waait ook niet met alle winden mee. Dankzij de juiste mix van activiteiten, competenties en middelen kan een robuust team het werk efficiënt en effectief uitvoeren én de ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie absorberen. Daardoor heeft een robuust team het vermogen om onder alle omstandigheden zijn doelen te bereiken.

In dit boek legt Daniël E. Brouwer op een begrijpelijke manier uit wat een robuust team is en hoe je de robuustheid van je team kunt bepalen en verbeteren. Het boek behandelt achtereenvolgens de onderliggende theorie, een praktisch stappenplan, een simpel canvas om de huidige situatie van je team te visualiseren en talloze adviezen voor verbetering. Dit boek is bedoeld voor iedereen die leidinggeeft aan een of meer teams, zoals managers, teamleiders, directieleden of ondernemers. Het maakt niet uit in welke branche je werkzaam bent – een team is een team en deze methode is universeel toepasbaar.

Dit boek biedt een oplossing om robuustheid meet- en tastbaar te maken. De rollen, processen en dynamiek binnen het team worden voor iedereen plots veel beter zichtbaar, waardoor de transformatie naar een robuust team vaak soepel verloopt. Deze aanpak legt dus het fundament om het team op alle fronten te verbeteren.

Robuustheid is geen eenmalige succesformule, maar een voortdurend proces. Het is een andere kijk op het functioneren van teams die je motiveert en de middelen geeft om tot actie over te gaan en de teamprestaties continu te verbeteren.


Over de auteur: Daniël E. Brouwer is schrijver, trainer, spreker en organisatieadviseur op het gebied van informatiemanagement, functioneel beheer en continu verbeteren. Hij heeft meer dan 15 jaar leidinggevende ervaring en is oprichter van adviesbureau IMNEO en opleidingsinstituut VFB Academy. Daniël schrijft boeken en artikelen en geeft lezingen om zijn kennis te verspreiden.


ISBN
9789492790385
Pagina's
152
Verschenen
NUR
801
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nubiz

Management algemeen