Boekhandel Douwes Den Haag

Duik in de branding

Hoe ik me bevrijdde van chronische pijn

Marcel Mirande

Duik in de branding

Duik in de branding

Hoe ik me bevrijdde van chronische pijn

Duik in de branding

 

In Nederland lijdt 18 procent van de bevolking aan chronische pijn en ongeveer een derde daarvan blijft onverklaard. Mensen met zware chronische pijn ondernemen van alles om van de pijn te worden verlost, maar de behandelingen eindigen veelal teleurstellend.


Direct te downloaden

€ 9,99


Beschrijving Duik in de branding

In Nederland lijdt 18 procent van de bevolking aan chronische pijn en ongeveer een derde daarvan blijft onverklaard. Mensen met zware chronische pijn ondernemen van alles om van de pijn te worden verlost, maar de behandelingen eindigen veelal teleurstellend. Medisch ingewijden zijn zelfs van mening dat het onmogelijk is om van chronische pijn af te komen. Dit boek laat zien dat het wel kan.
In Duik in de branding beschrijft Marcel Mirande zijn ultieme poging om zich van zijn chronische hoofdpijn te bevrijden, een pijn die het gevolg is van een zware burn-out. Als hij na elf jaar inziet dat hij niet tevreden is met zijn beperkte bestaan, raakt hij gemotiveerd fysiek en mentaal tot het uiterste te gaan. En met succes. 'Chronische pijn is te behandelen,' schrijft hij, 'niet door dokters, therapeuten of alternatieve hulpverleners, maar door jezelf.'
Marcel Mirande was docent didactiek, onderwijskundig onderzoeker, adjunct-directeur van Courseware Europe b.v.
en directeur van de Digitale Universiteit. Hij publiceerde veertien boeken en bundels over onderwijskundige onderwerpen, waaronder Scriptieproblemen en De onstuitbare opkomst van de leermachine.


ISBN
9789492798558
Pagina's
165
Verschenen
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Lucht, Uitgeverij

Gezondheid en geneeskunde
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren