Boekhandel Douwes Den Haag

Zweden

Rob Hoekstra & Peter Gillissen & Judith van Marle & Sanne Portman & Ger Apeldoorn & Tessa Nederhoff & Tanja Lagerström & Dick Matena

Zweden

Zweden

Zweden

 

Zweden is al jarenlang een van de meest populaire emigratielanden. Ook veel Nederlandse ondernemers emigreren naar Zweden om een bedrijf te starten en hun dromen waar te maken. Zo ook presentatrice, musicalster en zangeres Kim-Lian van der Meij.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 6,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Zweden

Zweden is al jarenlang een van de meest populaire emigratielanden. Ook veel Nederlandse ondernemers emigreren naar Zweden om een bedrijf te starten en hun dromen waar te maken. Zo ook presentatrice, musicalster en zangeres Kim-Lian van der Meij. Zes jaar geleden spraken we haar over haar liefde voor de Zweedse bevolking en natuur. Er gaan wonen was toen nog een stap te ver. Ze wilde haar carrière in Nederland niet opgeven en was naar eigen zeggen veel te onrustig om het hele jaar naar zingende vogels in het bos te luisteren. Anno 2020 is alles anders.

Ook de vijf genomineerden van de VertrekNL Ondernemersprijs 2020 blijven, ondanks corona, hun droom najagen: een nieuw leven beginnen in een nieuw land. In deze uitgave pitchen zij hun droomidee. En daar komt heel wat bij kijken: verhuizen, kopen van een nieuw huis, onderwijs voor je kinderen, het leren van de taal, et cetera. Diverse specialisten geven u in deze uitgave advies hoe dit het beste te regelen.


ISBN
9789492840981
Pagina's
60
Verschenen
NUR
500
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Personalia

Reizen Algemeen