Boekhandel Douwes Den Haag

Honderd en elf sprookjes

Een sprookjes lees- en doe-je-zelfboek

Andre Rutten

Honderd en elf sprookjes

Honderd en elf sprookjes

Een sprookjes lees- en doe-je-zelfboek

Honderd en elf sprookjes

 

Omdat echte sprookjes dikwijls gewelddadig zijn, maakte ik vroeger zelf sprookjes voor mijn vier kinderen. Toen ons gezin gezegend werd met schattige kleinkinderen diepte ik deze terug uit de kast, toverde mijn hof om tot sprookjestuin en breidde er moderne eigentijdse verhaaltjes aan.Het zijn onschuldige verhaaltjes waar de kinderen in betrokken worden en meestal eindigend met een eenvoudige bevatbare levensles.


Nog te verschijnen

€ 32,00

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Honderd en elf sprookjes

Omdat echte sprookjes dikwijls gewelddadig zijn, maakte ik vroeger zelf sprookjes voor mijn vier kinderen. Toen ons gezin gezegend werd met schattige kleinkinderen diepte ik deze terug uit de kast, toverde mijn hof om tot sprookjestuin en breidde er moderne eigentijdse verhaaltjes aan.

Het zijn onschuldige verhaaltjes waar de kinderen in betrokken worden en meestal eindigend met een eenvoudige bevatbare levensles. Hierdoor hoeft u geen vermanend vingertje op te steken en kan u naadloos een kind verder uitleg geven. Soms staan er ook weetjes bij die u vrijblijvend kan gebruiken.

De sprookjes zijn interactief opgesteld. Het hoeft dan ook geen betoog dat de kinderen zullen meeleven en opgaan in de verhaaltjes. Daarom groeide bij mij het idee om de ongebreidelde fantasie van de lezer en van de kinderen ook een eigen leven te geven. Uitgeverij Vertelpunt was onmiddellijk gewonnen voor dit idee en wil u en de kinderen een kans geven om van uw sprookjes een echt sprookje te maken.

Wilt u weten hoe?

Lees het boek, doe een inzending en wellicht zullen er generaties na u kinderen zijn die geboeid gaan luisteren naar verhaaltjes van een van hun voorouders. Zo wordt uw sprookje een echt sprookje want “Wie schrijft, die blijft.”


ISBN
9789492887634
Pagina's
274
Verschenen
NUR
200
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Vertelpunt Uitgevers

Kinderen en Jeugd