Boekhandel Douwes Den Haag

Wet- en regelgeving sociaal domein 2022/2

Wet- en regelgeving sociaal domein 2022/2

Wet- en regelgeving sociaal domein 2022/2

Wet- en regelgeving sociaal domein 2022/2

 

De wettenbundel Wet- en regelgeving sociaal domein bevat de tekst van de belangrijkste wet- en regelgeving binnen het sociaal domein per 1 augustus 2022. In deze bundel kunt u de voor de gemeentelijke uitvoeringspraktijk relevante wetten, algemene maatregelen van bestuur en ministeriële regelingen raadplegen.


Niet leverbaar

€ 39,95

Niet leverbaar


Beschrijving Wet- en regelgeving sociaal domein 2022/2

De wettenbundel Wet- en regelgeving sociaal domein bevat de tekst van de belangrijkste wet- en regelgeving binnen het sociaal domein per 1 augustus 2022. In deze bundel kunt u de voor de gemeentelijke uitvoeringspraktijk relevante wetten, algemene maatregelen van bestuur en ministeriële regelingen raadplegen. In deze geheel herziene editie is nu ook alle wet- en regelgeving inburgering opgenomen.




De wettenbundel dekt de belangrijkste wetten binnen het gehele sociaal domein: Bijstand, Maatschappelijke Ondersteuning en Jeugd. Voor ieder van deze drie domeinen zijn de belangrijkste wetten (zoals de Participatiewet, Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 en de Jeugdwet), (uitvoerings)besluiten en (uitvoerings)regelingen opgenomen. Daarnaast vindt u in deze bundel ook alle regelgeving omtrent schuldhulpverlening en inburgering.




Alle wijzigingen vanaf 1 augustus 2022 zijn verwerkt in de bundel.


ISBN
9789492952783
Verschenen
NUR
823
Druk
3
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Berghauser Pont Publishing