Boekhandel Douwes Den Haag

Een dove oude dame

Leonora Carrington

Een dove oude dame

Een dove oude dame

Een dove oude dame

 

Een dove oude dame is het bizarre verhaal van de tweeënnegentigjarige Marian Leatherby, die terechtkomt in een sinister tehuis voor oude dames. Met religieuze boodschappen en pillen proberen de leiders de oude dames in het gareel te houden.


Leverbaar

€ 21,50

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Bezorgen: 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving Een dove oude dame

Een dove oude dame is het bizarre verhaal van de tweeënnegentigjarige Marian Leatherby, die terechtkomt in een sinister tehuis voor oude dames. Met religieuze boodschappen en pillen proberen de leiders de oude dames in het gareel te houden. Maar wanneer Marian een boek leest over het leven van de diabolisch knipogende non op het schilderij in de kantine, ontdekt ze het mysterie van de Lonkende non en de Heilige Graal. Na een geheimzinnige vergiftiging komen de dames in opstand en brengen een omwenteling teweeg die kosmische proporties aanneemt: een nieuwe zondvloed en een nieuwe ijstijd breken aan om de aarde te zuiveren.
Met een voorwoord van Ali Smith is Een dove oude dame, een klassieker van de fantastische literatuur, de occulte tweeling van Alice in Wonderland.


ISBN
9789493081352
Pagina's
192
Verschijnt
NUR
302
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Orlando

Vertaalde literaire roman, novelle
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren