Boekhandel Douwes Den Haag

Man in het zadel

60.000 kilometer vrijheid

Paul van Hooff

Man in het zadel

Man in het zadel

60.000 kilometer vrijheid

Man in het zadel

 

Alles achterlaten en vertrekken – het rauwe avontuur tegemoet, vrij van regels, stress en relatieproblemen. Voor velen slechts een droom, maar journalist Paul van Hooff doet het. Zijn plan: met zijn trouwe metgezel ‘Guus’, een Moto Guzzi V7 uit 1975, toeren van de noordelijkste plaats van Alaska naar de zuidelijkste punt van Argentinië.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 22,00

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Man in het zadel

Alles achterlaten en vertrekken – het rauwe avontuur tegemoet, vrij van regels, stress en relatieproblemen. Voor velen slechts een droom, maar journalist Paul van Hooff doet het.
Zijn plan: met zijn trouwe metgezel ‘Guus’, een Moto Guzzi V7 uit 1975, toeren van de noordelijkste plaats van Alaska naar de zuidelijkste punt van Argentinië. Van Hooff lives his dream – in een verhaal dat leest als een road novel.
Maar hoe vrij en ongebonden is hij werkelijk? Is zijn avontuur niet gewoon een vlucht? Op het einde van zijn reis wacht hem een verrassing die zijn leven voorgoed zal veranderen.

‘Eén van de allerbeste reisboeken die de afgelopen jaren in het Nederlands zijn verschenen: Man in het zadel. Hoewel het boek gaat over de belevenissen van Paul van Hooff en zijn motor, leest het eerder als een roman. Eindelijk een boek dat ver weg blijft van de grootste valkuil van de reisschrijverij: het kijk-mij-nou-eens-iets-bijzonders-doen-syndroom.’
– Hans Avontuur, AD

‘Ik roep Paul van Hooff uit tot reisschrijver van het jaar.’
– Herman Brusselmans in Playboy

‘In Man in het zadel vertelt hij zijn adembenemende verhaal. Voor wie
zijn artikelen in ons blad miste: dit slaat alles.’ – KRO magazine

‘Het boek is een absolute aanrader voor liefhebbers van avontuur en motorrijders, maar zou zeker ook in de boekenkast van elke zichzelf respecterende reiziger moeten staan.’ – Traveljunks.nl

Schrijver en journalist Paul van Hooff (1964) schreef met Man in het zadel een instant klassieker. In 2018 verscheen de langverwachte opvolger Van hier tot Tokio, die ook unaniem enthousiast werd ontvangen.


ISBN
9789493095021
Verschenen
NUR
508
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Brandt

Reisverhalen
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren