Boekhandel Douwes Den Haag

Max, Max, Relax

Peter Mmm Verreth

Max, Max, Relax

Max, Max, Relax

Max, Max, Relax

 

Begin jaren 80 van vorige eeuw. In een polderdorpje ontmoeten we Max, een jonge tiener die de ambitie koestert een beroemd artiest te worden. Daarom schrijft hij regelmatig liedjes en gedichten. Ook vormt hij een rapduo met zijn boezemvriend Eduard.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 20,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Max, Max, Relax

Begin jaren 80 van vorige eeuw. In een polderdorpje ontmoeten we Max, een jonge tiener die de ambitie koestert een beroemd artiest te worden. Daarom schrijft hij regelmatig liedjes en gedichten. Ook vormt hij een rapduo met zijn boezemvriend Eduard. De rest van zijn tijd spendeert Max aan de geheime liefdesrelatie met zijn zus Lindas en het uithalen van ‘onschuldig kattenkwaad’. Maar wanneer hij op een nacht de duiventil van de bejaarde buurman in brand steekt, loopt het mis.

'Een waanzinnige trip door de Antwerpse polders. Verslavend vlot & ongemakkelijk onbeschaamd!'

Peter mmm Verreth (°1964) is een oude rocker, een jonge vader, een dichter, een zanger, een fietser en een voetballer en nu ook een romanschrijver. Hij geniet redelijke bekendheid in de podiumcafés van Vlaanderen waar hij regelmatig optreedt met zijn groep Narvik.


ISBN
9789493111974
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Beefcake Publishing

Literaire roman, novelle