Boekhandel Douwes Den Haag

Tel Aviv en Jeruzalem

Tel Aviv en Jeruzalem

Menno de Vries

Tel Aviv en Jeruzalem

Tel Aviv en Jeruzalem

Tel Aviv en Jeruzalem

Tel Aviv en Jeruzalem

 

Toerisme in Tel Aviv en Jeruzalem is opkomend en het zijn steden om je in onder te dompelen. Tel Aviv voert vele lijsten aan vanwege het uiterst levendige karakter en het bruisende nachtleven. De “stad die nooit slaapt” heeft een prachtige, compleet vernieuwde, strandboulevard en 4.000 beschermde gebouwen in de bekende Bauhaus-stijl.


Nog te verschijnen

€ 22,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Tel Aviv en Jeruzalem

Toerisme in Tel Aviv en Jeruzalem is opkomend en het zijn steden om je in onder te dompelen. Tel Aviv voert vele lijsten aan vanwege het uiterst levendige karakter en het bruisende nachtleven. De “stad die nooit slaapt” heeft een prachtige, compleet vernieuwde, strandboulevard en 4.000 beschermde gebouwen in de bekende Bauhaus-stijl. Het is een waar culinair walhalla geworden. Een kleurrijke, swingende stad waar je uren rond kunnen dwalen en in iedere straat wel een verrassing tegen komt.
Het oude Jeruzalem is een groot museum waarin de geschiedenis tot leven komt. Dit boeiende boek brengt de lezer naar historische plekken en straatjes, te voet of per fiets, begeleid door verhalen hoe deze stad zich in slechts een eeuw heeft kunnen ontwikkelen. De stad is een smeltkroes van religies en culturen waar oneindig veel over te vertellen valt.

In Onvoorstelbaar anders worden de highlights helder beschreven en richt auteur Menno de Vries zich vooral op de minder bekende plekken. Locaties waar je als bezoeker niet snel zou komen.

In 1987 kwam Menno de Vries voor het eerst in Israël als backpacker en is daarna vele malen teruggegaan. Vanaf 2008 is deze Nederlandse ondernemer in Tel Aviv gaan wonen. Hij heeft een zware tweejarige opleiding gedaan om erkend tourgids te worden en organiseert wekelijks dagtours en fietstochten voor Nederlanders en Belgen van Tel Aviv naar Jeruzalem


ISBN
9789493160415
Pagina's
160
Verschenen
NUR
512
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
PassePartout reizen

Reisgidsen Europa