Boekhandel Douwes Den Haag

Het meisje op de linoleumvloer

Postema Kees

Het meisje op de linoleumvloer

Het meisje op de linoleumvloer

Het meisje op de linoleumvloer

 

De egocentrische leraar en dichter Henk ziet zichzelf als een buitenbeentje in contacten met leerlingen en collega’s. Hij geniet van zijn bestaan als vrijgezel, totdat een bizar incident zijn leven overhoop haalt.


Leverbaar

€ 20,75

Levertijd: 5 tot 8 werkdagen ( pod )


Beschrijving Het meisje op de linoleumvloer

De egocentrische leraar en dichter Henk ziet zichzelf als een buitenbeentje in contacten met leerlingen en collega’s. Hij geniet van zijn bestaan als vrijgezel, totdat een bizar incident zijn leven overhoop haalt. Gedreven door een steeds sterker wordend gevoel en verwijzingen uit bijzondere ontmoetingen gaat Henk op zoek
naar de persoon die hij dacht te kennen. Leven, liefde, vreugde en verdriet gaan tijdens deze zoektocht hand in hand met de dood tot gevolg, of was dat het begin?

Kees Postema (1963) stond de afgelopen jaren voor de klas in het mbo en begeleidde leerlingen naar een volgende stap in hun leven. Daarnaast is Kees schrijver en journalist voor o.a. Het Straatjournaal waarvoor hij het feuilleton De man die zijn gezicht verloor schreef. Verbintenis, gelijkheid, ongrijpbaarheid, humor en het onverklaarbare zijn thema’s die zijn werk kenmerken.


ISBN
9789493172906
Pagina's
238
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Gopher B.V.

Literaire roman, novelle