Boekhandel Douwes Den Haag

Dode meisjes

Selva Almada

Dode meisjes

Dode meisjes

Dode meisjes

 

In Dode meisjes onderzoekt Selva Almada drie vrouwenmoorden die in de jaren tachtig in het binnenland van Argentinië plaatsvonden en ongestraft bleven. De tekst leest als een kroniek die met verhalende elementen en autobiografische teksten van Almada gecombineerd wordt.  Selva Almada’s scherpe pen vangt het onzichtbare in het zwart, de alledaagse vormen van geweld tegen meisjes en vrouwen worden onderdeel van een intens en levendig plot. Aan het begin van de epiloog presenteert ze een lange lijst van vrouwen die in 2014, het jaar waarin zij het boek publiceerde, zijn vermoord.  Het verhaal gaat verder...


Leverbaar

€ 23,95

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Opsturen: levertijd 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving Dode meisjes

In Dode meisjes onderzoekt Selva Almada drie vrouwenmoorden die in de jaren tachtig in het binnenland van Argentinië plaatsvonden en ongestraft bleven. De tekst leest als een kroniek die met verhalende elementen en autobiografische teksten van Almada gecombineerd wordt. 

Selva Almada’s scherpe pen vangt het onzichtbare in het zwart, de alledaagse vormen van geweld tegen meisjes en vrouwen worden onderdeel van een intens en levendig plot. Aan het begin van de epiloog presenteert ze een lange lijst van vrouwen die in 2014, het jaar waarin zij het boek publiceerde, zijn vermoord. 

Het verhaal gaat verder...


ISBN
9789493186316
Pagina's
136
Verschenen
NUR
302
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Vleugels

Vertaalde literaire roman, novelle